Anne-Cathrine Riebnitzsky
Anne-Cathrine Riebnitzsky
Mandag den 22/10 2018 kl 19:00

Oplev en nærværende og populær forfatterinde med noget på hjerte!

Anne-Cathrine Riebnitzsky er lige nu aktuel med hendes nyeste bog "Smaragdsliberen".
Hør denne aften Anne-Cathrine fortælle om romanen, som omhandler et eventuelt liv efter døden, om venskaber, kærlighed, tilgivelse, terror og om det at skabe smukke ædelsten.

Siden Anne-Cathrine debuterede som forfatter i 2010 med biografien "Kvindernes krig", har hun modtaget adskillige priser og nomineringer for sit forfatterskab. Romanen "Forbandende yngel" vandt Politikens romankonkurrence, og romanen "Den stjålne vej" var nomineret til den fornemme pris: DR Romanprisen.

Anne-Cathrine belyser ofte i sit forfatterskab sine mange oplevelser i forbindelse med sine udsendelser som soldat og som rådgiver for Udenrigsministeriet. Hun kommer omkring kontroversielle emner så som hvad der kan få et menneske til at sprænge sig selv i luften, voldtægt af drenge i Afghanistan, og om hvorvidt kvinderne har en chance i Afghanistan.

Udover sit forfatterskab er Anne-Cathrine Riebnitzsky specielt kendt som kvinden med fokus på undertrykte kvinder i den krigshærgede Helmand-provins, hvor hun har gjort et fantastisk arbejde for den demokratiske udvikling.


Arrangementet foregår i Voel Forsamlingshus, og er et samarbejde imellem Silkeborg Bibliotekerne, Voel Menighedsråd, PlanA, og Voel forsamlingshus.
Billetter kan købes på Silkeborg Bibliotekerne, billetten.dk eller i Hårgalleriet i Voel.