Dicte & The Diamonds

Nu har Dicte samlet sit FEDE band, The Diamonds, og besøger Kedelhuset på sin efterårsturné.

The DIAMONDS er:
Rune Kjeldsen, guitar, kor
Anna Brøndsted, keys, kor
Nicolai Munch-Hansen, bas
Jesper Elnegaard, trommer

Dictes seneste album 'Perfume' udkom i 2016 og indeholder iørefaldende popmelodier med personlige ind-til-benet tekster, der kredser om emnerne kærlighed/brud, børn/forældre og nærvær/afsavn. Lyden er organisk med både en storladen og melankolsk, retro-soulet klangbund og vokal arrangementerne med bedste Beatles stil i centrum. Fra store støvede ballader til tæt swingende sexy rock.

Dictes meget nærværende vokal passer perfekt ind i en moderne pop-country tradition, hvor man gør en dyd ud af at lade banaliteterne stå frem. To af sangene - 'All I Want Is You' og 'Stronger' blev de mest afspillede titler i artistens karriere indtil videre.

Live er Dicte & the Diamonds ganske enkelt uhyggeligt velspillende med masser af liv, nærvær og nerve.

OM DICTE
Som en af Danmarks mest karismatiske sangerinder har Dicte gennem årtier formået at udfordre og forny sit kunstneriske udtryk. Hun er sangskriver og komponist til at væld af værker, der spænder over en bred vifte af genrer: Udover de musikalske solo-, duo- og bandprojekter, tæller cv'et også reklame- og filmmusik, titelmelodier til tv-serier og film- og teaterroller.


Dicte & the Diamonds
Lørdag 30. sep 2017 kl 20.00
Stående koncert
Dørene åbner kl 19.00
Billetpris: 185 kr. inkl. gebyr / unge under 25: Halv pris!

Arr. Kedelhuset