TÅRN
TÅRN
Den fynske trio Tårn har på blot et år udgivet to anmelderroste album ?Ud Ad Mit Vindue? og ?Velkommen Indenfor?. Det har givet dem fortjent medvind på de danske radiostationer, men Tårn har også vokset sig til et selvsikkert liveband. Med forsanger Erik Apollo i front tryllebinder bandet publikum med sange, der er ?gjort af et stof, som kan få pigeøjne til at stråle og drengehjerter til at banke? (Soundvenue).

?Tårn vinder på den originale-front [?] brandvarme guitarer?
*****
5 stjerner i GAFFA

Debutalbummet var nomineret til GAFFA Prisen som Årets Danske Rockudgivelse, ligesom singlerne 'Solskin Over Tage' og 'Du Tror, Du Ser' har solid medvind på P6 Beat og P4.

Erik Apollo, Daniel Scheffmann og Hans Henrik Thomsen hviler bestemt heller ikke på laurbærerne på livefronten. Knap er forstærkerne slukkede og trommestikkerne lagt på skindet i studiet, før trioen er klar til blandt andet at besøge Kedelhuset i Silkeborg.

?TÅRN formår at trække tråde fra den danske nationalsørgmodighed i "Dansevise" over indie-melankolien hos Love Shop-og ud af disse væve deres egne selvstændige sange. Ikke kalkeringer, men selvstændige realiseringer i arrangementer, der ganske vist trækker på amerikansk indie og britisk shoegazer, men samtidig finder sin helt egen nordiske skønhed?
- Ralf Christensen, Politiken.

?De fynske debutanter holder virkemidlerne i et sikkert jerngreb og formår at dosere dem med så megen snilde og melodisk tæft, at man som lytter hellere end gerne svæver med dem ? på gentagne flyveture ud af drengeværelsets åbne vindue?
? Mads Hendrich, Berlingske

??Velkommen indenfor? sætter fornyet lyrisk fokus på de romantiske aspekter, bandet allerede har demonstreret, at de excellerer i. Albummet repræsenterer slet og ret godt pophåndværk, og i selve kvaliteten af dette håndværk lever kunsten?
- Anders Cold, Soundvenue

Fredag 22. september kl. 20.00 ? dørene åbnes kl 19.00
Stående koncert i Kedelhuset
Billetpris: kr. 140,- inkl. gebyr. / unge under 25: kr. 75,- inkl. gebyr
Varighed: Ca. 60 minutter