Buffet Cabaret 2017
Musicalbuffet 2017 - ?Willkommen, Bien Venue, Welcome? .

[Første akt]
Serveret på tallerken:
Røget torsk med ?boa? af rodurter i pangfarver samt safrandressing.


[Anden akt]
Serveret fra buffet:
Helstegt oksefilet og glaserede beder i Tango med kraftig rødvinssky,
Svinefilet der swing?er på selleri med timian og honning,
Cancan af gode lamme-skanker med grønne bønner og myntecreme,
Flødekartofler med timian og bagte rødløg,
Ratatouille af november-urter der danser med salsa,
Spidskålsalat med æbler, kerner, nødder og mormor-dressing,
Salat af flerfarvede rødder og frisk appelsin,
Tapenader og pesto i udvalg
Hjemmebagt foccacia, olie og balsamico

[Finale]
Serveret fra buffet:
Trifli af æbler med cha cha cha af chokoladebrud,
Ballet af Kit-Kat-brownie, tuillé og bær,
Varm kaffe/te.

Menu pris pr. pers. 268,-

Yderligere informatio ved Cafe 1. Række, tlf. 8882 2313.

Arr. Cafe 1. Række.