Cabaret

Musical Silkeborg glæder sig til endnu en musicalopsætning i JYSK MUSIKTEATER, Silkeborg.

Cabaret er den berømte Broadway-klassiker fra 1966 og den lige så kendte musical-film fra 1972 med Liza Minelli i hovedrollen.

Handlingen foregår i Berlins forlystelseskvarter i starten af 1930érne.
Den spirende, engelske, forfatter Cliff ankommer til Berlin, officielt med planer om at fortsætte sit forfatterskab. Arbejdsløsheden var stor, Tyskland var dømt til at betale store krigsskadeerstatninger og i lighed med andre lande ramt af den store depression. Økonomien var på sammenbruddets rand og demokratiet vaklede.
I Berlin møder Cliff den sprudlende og impulsive Sally Bowles, der om natten er sanger på baren Kit Kat Club.I den snuskede natklub byder den tvekønnede ceremonimester alle ?Willkommen, Bien Venue, Welcome? til show med den skønne sangerinde, Sally.
Cliff og Sally forelsker sig, med nazismen spirende overalt omkring dem. Da Cliff beder Sally om at rejse med ham tilbage til Amerika afslår hun, Sally elsker livet i Berlin.

Premiere 21. oktober 2017, kl. 19.30.
Spilleperiode: 21. okt. - 5. nov. 2017.
Billetpris kr. 405,- / 255,- incl. gebyr.
Grupperabat ved køb af 10 - 50 eller 100 stk.

Arr. JMTS

RUNDVISNING - KOM MED BAG CABARET SCENEN.
Der er meget, der skal klappe både før, under og efter tæppefald, og det er en stor oplevelse at se, hvordan det hele går op i en højere enhed. Kom på rundvisning bag scenen, hvor kulisserne skiftes ud og bygges op, mens der gøres klar til næste forestilling, varighed ca. ½-time - starter umiddelbart efter forestillingen.
Pris pr. pers.kr. 55,- (max 25 pers.) - incl. årets musicalprogram, billet købes på jmts.billetten.dk

Musicalbuffet 2017 - 'Willkommen, Bien Venue, Welcome'.
Menu pris pr. pers. 268,-, billet købes på jmts.billetten.dk
Yderligere information ved Cafe 1. Række, tlf. 8882 2313.